Sidor

måndag 26 oktober 2009

- Han vill faktiskt inte ha dig om han inte hör av sig. Män glömmer inte hur mycket de gillar dig. Han ringer inte. Han hör inte av sig. Face it, han är inte intresserad. Det är inte så att han slarvat bort ditt telefonnummer - ditt nummer finns om han söker på Enrio. Vill han hitta dig så gör han det. Om han inte ringer är det för att han inte tänker på dig.
.
- Han vill faktiskt inte ha dig om han ligger med andra. Om han är otrogen - dra. Otrohet är sällan en liten olyckshändelse. "Hoppsan, jag råkade visst halka rakt in ett sexuellt förhållande med nån annan". Ligger han med nån annan utan att du vet om det så beter han sig som en som faktiskt inte gillar dig alls. Vuxna människor löser problem genom att prata och diskutera. Inte sätta på andra.
.
- Han vill faktiskt inte ha dig om han inte vill gifta sig med dig. Det passar aldrig rent ekonomiskt eller tidsmässigt att gifta sig om man inte är basketproffs eller megastjärna. Folk gör det hela tiden en dag. Män är inte fega eller mindre redo än tjejer. De tvekar inte att gifta sig om de vet att kvinnan är deras livs stora kärlek.
.
- Han vill faktiskt inte ha dig om han dumpar dig. Det finns en anledning till dumpning. Varför? Man kan inte snacka sig ur detta, om nån gör slut är det defenitivt. Göra slut-sex betyder göra-slut-sex. Annars skulle de ha hetat gud-det-var-så-skönt-att-vi-genast-flyttar-ihop-igen-och-lever-lyckliga-i-alla-våra-dagar-sex. Gör han slut ,men vill fortsätta träffa dig och smickrar dig med söta ord och åh-vad-jag-saknar-dig så vill han ha kakan och äta den, perfekt läge för honom. Ställer du upp på det?
.
- Han vill faktiskt inte ha dig om han går upp i rök. Han kan ju ligga på sjukhus med minnesförlust eller hittas på en flotte i havet likt pianomannen och inte veta vem han är men risken är större att han faktiskt inte vill ha dig. Du har ett rövhål, du behöver inte ett till!

2 kommentarer:

Hanna sa...

två tummar upp Patricia. Bra skrivet! :)

Hanna sa...

vet ju iof inte om det är du som ursprungligen skrivit det. Men det va himla bra :P