.
Ingredienser 8 port
2 dl Arla Ko vispgrädde
150 g vit choklad
1 ägg
1 dl Arla Köket Kesella kvarg
färska bär, t ex hallon eller blåbär
150 g vit choklad
1 ägg
1 dl Arla Köket Kesella kvarg
färska bär, t ex hallon eller blåbär
Gör så här
Vispa grädden. Smält chokladen på svag värme i vattenbad så att den precis bara smälter.
Vispa upp ägget och tillsätt chokladen under kraftig omrörning.
Rör ner kvarg och sist grädden.
Häll upp moussen i små glas. Låt glasen stå i kylen ca 1 tim.
Toppa moussen med bär.
Från arla.se
Vispa upp ägget och tillsätt chokladen under kraftig omrörning.
Rör ner kvarg och sist grädden.
Häll upp moussen i små glas. Låt glasen stå i kylen ca 1 tim.
Toppa moussen med bär.
Från arla.se
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar