Sidor

måndag 11 februari 2013

Så var det starten på ännu en vecka, vilket blev en väldigt dålig start. Visdomstanten är på krigsstigen igen och inte nog med det så var det både förseningar, signalfel och köer på pendeln.. Man ångrade lite då att man frivilligt åkte in tidigare för att plugga med Johanna och Joanna. Men allt rullade på tills föreläsningen började och man inte hann med alls. Tjejen var stressad, hade för mkt att gå igenom och för lite tid. Vilket ledde till att man knappt hann uppfattat något.. Så lämnade efter första rasten. Kan lika gärna läsa hemma om de ska vara på det där sättet!

Annars trots denna mindre roliga start på veckan har jag haft en trevlig helg då det i lördags var tjejmiddag hos Fine. Är så skönt att ses, äta och dricka gott, skratta och ventilera med de underbaraste tjejerna. Hade den lille charmtrollet Milo med på middagen också, han är då verkligen en glädjespridare.

Färgade och klippte även håret i lördags samt fixade ögonbrynen hos bästa Anna. Kan inte låta bli att spegla mig så fort har tillfälle, haha! Då är man bra nöjd med håret.

Inga kommentarer: