Sidor

måndag 18 februari 2013

Sedan sist

Träningspasset den 13 ledde till att jag vart lite tillfälligt begränsad i mina rörelse men trots att det kändes skulle ett träningpass senare verkligen visa mig vad träningsvärk kan innebära, återkommer till det! Det var ju alla hjärtans dag också som spenderades med min kära sambo med en trerätters middag och tända ljus och rosor, ja sådär cheesy som det bara blir den 14 februari.



På fredagen så hamnade vi inne hos grannarna och det är såhär de dammsuger, haha!


På lördagen den 16 så gick jag ovetandes om hur dagarna efter skulle bli till gymmet med J, Anna och Hampus. Körde mitt vanliga pass plus en benövning och på kvällen så kom Linn, Viktor och Milo över och vi åt middag och kollade på melodifestvalen eller jag, Linn och Viktor tittade. Jens och Milo hade det mysigt på golvet istället.


Det var på söndag morgon det hela började, jag kunde knappt röra mina ben! när jag gick så var det med smärta i varje steg och gångstilen ska vi inte prata om! träningsvärken var hemsk och självklart hade jag vart dum nog att boka tvättstugan... 4 trappor ner. Det var rena rama mission impossible för att ta mig upp och ner för trapporna för varje maskin. Idag har det känts men blivit bättre under dagens gång, but still it hurts.

Besökte kiropraktorn idag tillsammans med Joanna och Nellie från klassen, skönt att känna sig hel igen och framför allt skönt att gå dit utan att ha akutsmärta. Gick faktiskt dit bara för att få med mig mitt sällskap och det skadar ju aldrig att bli lite ompysslad sådär extra då och då.

Inga kommentarer: