Sidor

måndag 25 juni 2007

Midsommar.

Åland: Måste ju stolt säga att jag, Patricia Eriksson har åkt igenom Ålands ÄNDA tunnel. Jag vart även naturfotograf över dagen och fotade en massa fina blommor som växte i Fines gammel mormors trädgård.
Tunnel.


Blommor.


Enklinge: Det var där vi firade midsommar, 11 personer som jag knappt kände förutom Fine,Toffe och mormor Kerstin. Måste säga att Enklinge är riktigt fint och stugan som vi skulle ha sovit i log bara några meter från vattnet. Klipporna som fanns där var helt underbara att sitta och fundera på men även att sola. Vi var med när dom reste stången och det vart en hel del promenader mellan stungan och huset. Sedan var det minst 30 minuter mellan huset och där stången fanns. Jag var i Enklinge från Fredag till Söndag och det var en trevlig midsommar med några små missöden men det som inte tar död på en gör en starkare, så att du vet Fine. Men den dagen som jag gillade alldra mest måste vara lördag kvällen och söndag morgonen. Och Fine vet varför :)

Midsommarstången.


KATTUNGAR! det ordet är jag överförtjust i, jag är nu mera förlossningsveterinär. Var med när en av Guns tre katter fick ungar. Fyra små vita, visst inte bedårande söta just då men. Det fanns en katt unde sedan en vecka tillbaka och den fick mitt hjärta att smälta som smör i solen.




Det finns en massa att berätta men jag vet inte om jag orkar skriva så mycket mera. Får korta ner det hela.


  • Såg troligtvis en utter.
  • Beundrade Fladdermöss som flög över vattnet och sedan kollade på en dokumentär om fladdermöss, stackars Jörgen som fick stå ut med det.
  • MYGG! -> Myggbett -> Kliar -> som leder till att man kliar sönder sig.
  • Läste ut min bok på bara 1 timme!
  • Åt en hel förpackning med godis.
  • Fine har blivit coca-cola beroende, måste skicka henne på avvänjning.
  • Pratat så mycket att man sedan inte hade så mycket att säga.
  • Jag har sovit så mycket att man kunde tro att jag är sjuk.

Får väl avsluta inlägget med hur Toffe presenterade mig och Fine för några kvinnligabekanta.
- Det där är mitt ex och hennes nya flickvän.
Den kommer man aldrig att sluta skratta åt!



- patricia

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tyckter väldigt mycke om dina bilder :) Jag undrar om jag kan få bilden "blommorna" och bilden på mobilerna. Skulle vara evigt tacksamm :) Vi kan prata mer om det på msn!

Anonym sa...

Den ÄNDA tunneln. Såg den ut som en rumpa eller? ^^ Sorry, var bara tvungen. You know jag och min dåliga humor :P