Sidor

fredag 19 juni 2009

Uppdrag städa rummet

Är avklarat, äckligare än förväntat och det gick snabbt som attan. Detta var dock ingen storstädning utan en mera nu-ser-man-golvet-och-ser-rent-städning. Spenderat större delen av dagen med att spela the sims 3, försöker att inte bli fast men det är ju så kul i början och speciellt när det går så bra för mina simar alltså. Vart en halv snabb vistelse hos Tobbe med en bit tårta och några bullar. Tobbe har en snart två årig lille bror som man vill stoppa under tröjan och springa iväg med. Små moderskänslor bubblar inom mig men inget farligt som tur är för när han sedan började skrika så försvann dem. Jag orkar inte med skrikande ungar tyvärr.
-.-
Idag fixade Jens så att micken funkade och att så han hade ett skype konto så vi pratade nästan en timme nu på kvälls fristen. Det var härligt att höra hans röst och känna att han inte är så långt borta i mitt huvud ändå.
..
Idag blir det eftersom klockan är 01:52 så är det midsommar. Den ska firas hemma hos Fine med grillning, bastning och chilling! En kall cider i bastun är inte helt fel faktiskt.

Inga kommentarer: