Sidor

torsdag 27 december 2012

Ligger helt slut i sängen. Att fira jul tar på krafterna och för att inte tala om att gå på mellandagsrean! Julafton firades hemma hos min moster i Skutskär med släkten och Jens. Var jätte roligt och trevligt! 8 av 9 kusiner var närvarande så det gjorde det hela ännu roligare, är sällan vi är samlade nu mera med massa separata liv. Kusinbarnens lycka över att tomten kom smittade av sig och man fick lite julkänsla, var på tiden att den infann sig igen. Åkte hem sent men stannade till på kyrkogården för att tända juls för de nära och kära som saknas oss på julafton.

Kusinfoto med ett kusinbarn i ena hörnet

Dagen efter så firades det ute i Herräng med Jens familj. Oskar, skelettet fick ställa upp som jultomte! Trevlig stund med jätte god mat: ostsoppa, plankstek och så massa efterrätter!




På onsdagen gick vi upp tidigt jag och Jens och åkte in på mellandagsrean i Uppsala och passade på att se The hobbit också. Kom hem med lite fina fynd som två linnen, två tröjor, en kamera och så en dammsugare (jag vet många vuxenpoäng där!). Åkte hem till Norrtälje och spenderade natten då Jens skulle klippa av sitt hår dagen efter då det började bli för långt, med andra ord började det locka sig i topparna.



Idag har vart en lugn dag, tror allt farande och flängande börjar ta ut sin rätt. 

Inga kommentarer: