Sidor

måndag 23 april 2007

Morgontrött?

Jag? Morgontrött, skojjar du?
........
Jag är EXTREMT morgontrött. Vilket inte är så bra alla gånger, t.ex. när jag klappar till folk för att dom försöker att väcka mig ( ett bra antal personer har råkat ut för det). Men vissa som Gösta har fattat hur man ska väcka mig. Jag glömmer saker vilket inte är så bra alla gånger, och det blir inte bättre av att jag måste stressa för att hinna med både det ena och det andra. Idag vart min frukost lidande, jag åt frukt i skolan. Ska ha idrott nu första lektionen, jag har inte haft idrott på ja... väldigt länge.
......
Det gick bra på idrotten och sedan har vi börjat med sällskapskursen igen. Så vi har fått lite läxor som ska göras. Annars har det inte hänt så mycket, allt för flytit på som vanligt, en sak som var dålig var att eftersom jag är överkänslig mot perfym och tänk dig ett helt omklädningsrum fyllt med det, det slutar inte så bra. Så jag har haft jätte ont i huvudet och har mått illa, hade helst velat spy. Men illamåendet gick över men huvudvärken har mig än i sitt våld. Pratade med Bertil och vi ska troligtvis leka idag ( och misstolka inte leka är ni snälla). Så ser min dag ut, umgås med Bertil och sedan gå och sova. Kan behöva det eftersom jag inte kunde släppa tven igår kväll men jag har en ursäkt också, det var Titanic på tven.
.......
Prat under dagen:
  • Att skorporna var torra.
  • Att Hanna och Jag inte kan skratta och ha tee i munnen samtidigt.
.....
Och jag kan tänka mig att dom som inte hörde riktigt allt vi sa fick det till något helt annat.
Typ att saker bara sprutar och man kan inte hålla det kvar i munnen och att vissa saker är torra och det är inte så bra.
..........
Sen när jag kom hem med bussen mötes jag av Bertil och Bea på stationen. Bertil följde med mig hem och käkade melon och pratade av oss, behövdes efter en helg. Vi gjorde vänskapsband <3 Sedan ringde Gösta och vi gick ut en sväng, jag bjöd hela gubbskaran på glass.
Bertil och Gösta, finns inga bättre! ( enligt mig)
- Bengt

Inga kommentarer: